Faa 3 tilbud

Click here to edit subtitle

Blog

view:  full / summary

Gulvafslibning - Bestil 3 gratis tilbud

Posted by Erik Olsen on May 16, 2019 at 9:40 AM Comments comments (0)

Det er ganske indviklet at klare en gulvafslibning selv - bestil hellere to-tre uimodståelige tilbud. Troværdige og velegnede fagfolk vil være klar til at udføre din gulvafslibningsopgave. Vore samarbejdspartnere opfylder din ønsker med nøgleord som kvalitet, kundedialog og super service.

Hjemme kan du helt afslappet sammenligne gulvafslibningsbuddene og derpå vælge et af dem. Indsend gulvafsliberformularen på kort tid og modtag 3 fremragende pristilbud fra certificerede gulvafslibere. Der kan let spares penge (op til 11 procent) med 3 hurtige superbillige tilbud.

Du kan let spare penge (i nærheden af 11 pct) på 3 gedigne attraktive gulvafslibnings tilbud. Det tager max 6½ minut at fortælle om din opgave i skemaet og afsende den til videre behandling. Indhent 3 gulvafslibningtilbud uanset hvor på Frederiksberg du er placeret eksempelvis

 • Falkoner Centret
 • Flintholm
 • KB Hallen
 • Fuglebakken

Gulvafslibning.dk er den bedste portal på nettet når du mangler gavnlige tilbud på alle typer af håndværkeropgaver, eksempelvis flyttefirma, gartner og tømrer. Spar 22-28 procent på en gulvsliber

En absolut gratis og solid gulvafslibnings hjælp fra os til dig med priser, der gør godt i budgettet. Her på vores fantastiske online gulvafslibningstjeneste lover vi, at indhente to-tre prima gulvafsliber tilbud fra faguddannede billige gulvafslibere i Odsherred. Udfyld gulvafsliberskemaet med det samme og få 2-3 prisfaste gulvafslibnings tilbud fra lokale gulvafslibere.

Vores professionelle firmanetværk rummer kompetente og autoriserede gulvafslibningsvirksomheder over hele kongeriget - også i Odsherred. Det er lige lovlig langsommeligt at afslibe et trægulv selv - få i stedet nogle ekstraordinære tilbud. På rimelig kort tid får du gratis 3 attraktive tilbud på effektiv gulvafslibningsarbejde.En 100 pct gratis og seriøs gulvafslibnings tjeneste fra os til jer til priser, der luner i dit budget. Få svar på eksempelvis disse gulvafslibning spørgsmål

 • Hvad er ulemperne med sæbebehandlede gulve?
 • Kan man få afslebet en bordplade?
 • Hvordan vasker man et olieret trægulv?

Måske mange fremtidige mødre undrer sig over, er det endda sikkert? Normalt kommer det hurtige svar på spørgsmålet til et "ja". Men hvis du ikke er en type person, der kan lide hurtige og korte svar, vil du være i stand til at finde oplysningerne i denne artikel ret nyttige, da vi skal forklare alt mere end detaljeret. Sandsynligvis vil du blive overrasket over, at hovedparten af ​​husarbejdet er meget sikkert for gravide, men det er sandt. Heldigvis er vedligeholdelse og rengøring af trægulve ikke en undtagelse. Desuden er lette og ikke presserende fysiske aktiviteter tilskyndet af læger til gravide damer, hvis graviditeten ikke er svært. Der er stadig nogle bekymringer og overvejelser, når det kommer til denne proces.

Gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Tilsyneladende bevæger hovedpersonen sig om møbler og løfter tunge genstande i din husstand, hvilket slet ikke anbefales. Årsagen er det ekstra stress på moderens krop, der også kan påvirke barnet. Men begge bekymringer er ikke en nødvendighed i dette tilfælde. Takket være den industrielle og markedsmæssige fremgang er der i dag et stort udvalg af lette og meget mobile støvsugere, hvilket gør rengøringsprocessen nemmere, hurtigere og mere fleksibel. Derudover tørrer gulvet med en moppe eller rengør det med en kost er ikke noget, som mor til at være nødvendigvis ville være bange for eller bekymrede over. Også ved brug af en mop eller kost er det nemt nok og kræver ikke bøjning eller hukning.

Få 3 gratis murer tilbud

Posted by Erik Olsen on October 16, 2017 at 7:50 AM Comments comments (0)

Er du klar til at påbegynde et byggeprojekt? En ny garage, skur, udvidelse eller et nyt værelse i hjemmet? Så kan vores partnere hjælpe dig. Find nemmere den rigtige tømrermester til jobbet ved at give den i udbud. Sådan kan du - gratis og hurtigt - få 2-3 lokale tilbud fra Billighaandvaerker.dk´s firmaer i dit nabolag.

Tømrermestrene laver alt indendørs tømrer- og snedkerarbejde i din bolig for eksempel trapper, døre og tag. Vores virksomheder har bred erfaring og kan påtage sig det arbejde, du ønsker. Arbejdet finder sted i nært samarbejde med dig som kunde og derfor er du orienteret om, hvad der bør ordnes, hvor meget som er blevet gjort og sidst men ikke mindst - omkostninger og tidsforbrug.

Der er forskel på tømrere og snedkere.Tømrere klarer hovedsageligt jobs på og i bygninger (f.eks. møbler, døre og trapper) og arbejder med store emner som for eks. planker, brædder og plader. Snedkere opererer helst ikke på andre lokationer, men ofte på et snedkerværksted og arbejder med mere detaljeret træarbejde som for eksempel møbler og inventar.

Når du har fået 3 konkurrencedygtige tilbud fra kompetente tømrere, skal man bede dem om at komme forbi så I kan gennemgå problemet i detaljer og tømrerfirmaet kan skabe sig et overblik over problemets omfang. På denne måde kan du få et præcist tilbud og samtidig skabe et forhold til den potentielle tømrer. Dette møde er derudover en passende mulighed for at diskutere løsninger, materialevalg mm.

Når du skal i gang med at vælge imellem de forskellige tilbud så sørg for, at alle omkostninger er medtaget og aftalt. Det er også vigtigt at tjekke tømrernes referencer men du skal være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider kun offentliggør de gode referencer mens de gemmer de mindre gode. Få 3 murertilbud i Odsherred - gratis og uforpligtende!

 

Spar 25% på en billig flyttemand

Posted by Erik Olsen on August 28, 2017 at 4:40 AM Comments comments (0)

Før i tiden var det vennerne, der deltog som flyttemænd når der skulle skiftes bopæl. Pizza og sodavand fungerede som betaling, og møbler og kasser blev trukket ned og op ad trapper. I dag er det blevet standard at hyre erfarne flytteforretninger. Det skyldes både, at vi finder det svært at gøre selv og at vi i et moderne liv har mange flere ting i forhold til før i tiden. Det er helt sikkert en tendens vi kan skrive under på fortæller Niels Justesen, fra Dansk Møbeltransport Forening (DMF).

I dag er der utrolig mange flyttefirmaer i Danmark at vælge imellem og det er ingen hemmelighed, at nogle firmaer ikke har det optimale ry. Der har været en del historier i medierne om kunder, som har fået ødelagt deres flyttelæs eller har fået holdt deres indbo tilbage på grund af uoverensstemmelser. Priserne hos flyttefirmaet svinger også uforholdsmæssigt meget. For få år siden lavede Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en prisundersøgelse blandt flytteforretninger. Opgaven gik ud på flytning af en tre-værelses lejlighed på Frederiksberg med ejendele samt 35 flyttekasser. Flytningen var på 20 km og flytteselskaberne skulle være i besiddelse af en gyldig flytteforsikring. 75 flytteforretninger blev forespurgt og man fik 25 tilbud retur. Priserne varierede fra 3.000,- kr til 9.000,- kr for præcis den samme flytning. Det kan følgelig blive en dyr fornøjelse at flytte, dersom man ikke ser sig grundigt for.

Man skal dog samtidig være opmærksom på, at en flytning ikke kun handler om pris men ligeledes om man har tillid til flytteforretningen, om du kan få flyttet på et bestemt tidspunkt, om forsikring er tegnet osv. Den store difference i priserne dækker også over, at der forskel på flyttefirmaerne. Nogle er koncentreret i større flytninger og kontorflytninger i København, og andre er med lastvogne og ansatte gearet til små opgaver, og de vil som regel også være de billigste. I forhold til forsikringen skal man huske, at den ikke dækker, ifald skaden er opstået fordi indboet er pakket forkert. Glas skal f.ex. være emballeret ekstra omhyggeligt.

Har du brug for murer hjælp?

Posted by Erik Olsen on August 28, 2017 at 4:25 AM Comments comments (0)

Man kommer altid til at mangle en murer på et eller andet tidspunkt i sit liv, hvis man da, som de fleste danskere gør, vælger at investere i en lejlighed, en villa, eller en helt anden form for fast ejendom. Når man køber sådanne, om det så er en større eller mindre bolig på fx Amager, så er der altid noget, hvor man tænker, at man vil have det anderledes, eller man vil have helt nyt. Det kan for eksempel være, at man køber en gammel lejlighed, hvor mangerne vil have termovinduer i, da der ellers bliver for koldt om vinteren, eller man har købt et hus, som trænger til et nyt badeværelse.

Behøver du hjælp til murerarbejde, støbning eller sokkelrenovering? På 3murertilbud.nu kan du nemt og uforpligtende få tre 100% konkurrencedygtige tilbud fra murerfirmaer, som gerne vil løse din mureropgave. De murermestre vi anvender, udfører deres arbejde med stor glæde fordi de vil og kan - ikke fordi de er tvunget til det. Stor faglig stolthed er kendetegnet for disse murermestre, der alle har mange års viden og ekspertise i at arbejde med de rigtige materialer til hver enkelt job. Det hjælper dig til at få ordnet dit job bedst muligt med et flot resultat. Uanset om du søger hjælp med en lille eller en større mureropgave, kan du få assistance fra en kvalitetsbevidst murermester med mange års erfaring. Viden om murerarbejde i tidligere tider er stadig en vital kompetence primært ved vedligeholdelse af gamle murstensejendomme.

Noget, du bare skal være opmærksom på, hvis du vælger denne måde at finde din murer i København på, er, at du skal undersøge, hvorvidt den pågældende murer er med i en garantifond. Hvis vedkommende er det, så er der nemlig altid hjælp at hente, hvis der skulle opstå problemer med det arbejde, der er blevet udført. Det er jo desværre ikke helt uhørt, at håndværkere forsvinder helt fra jordens overflade efter at have udført utilfredsstillende arbejde, og i sådan en situation er det bare rart at have kompetente folk til at hjælpe. Og ikke bare dine venner på nettet.

Få 3 tilbud på isolering - gratis

Posted by Erik Olsen on August 7, 2017 at 10:30 AM Comments comments (0)

​Når man tænker på at få tilbud på isolering af huset, legehuset eller noget helt tredie, dukker der mange tanker op. Hvilken form for isolering bør man vælge, skal det være indvendig isolering osv. Samtidig ønsker man også professionalisme til rimelige penge. Når blot du støtter dig til isoleringsfirmaets råd i valg af isolering, får du et professionelt resultat hver gang. Derudover vil en velegnet isoleringsmand i din kommune også kunne give tilbud vedrørende maling af de isolerede bygningsdele. Vi har faste kunder, der altid kommer tilbage, fordi kvaliteten er i top.

Hvad er udgiften til at få isoleret? Hvad er den typiske pris pr time ved et isoleringsfirma? Hvordan finder du en reel isolatør i fx Farum, der samtidig ikke ruinerer dig? Gennemsnits timeprisen for isoleringsarbejde er på cirka 300,- kr. i timen men prisen kan også variere noget. Derudover skal lægges omkostningen til isoleringsmaterialerne. Det er fundamentalt at få klarlagt om isoleringsmanden benytter sædvanlig timeløn eller pr kvadratmeter når du taler den første gang. Her kan du også fornemme om isoleringsfirmaet er seriøs og er en, som du tør have tiltro til. Tillid er alfa og omega når det drejer sig om at få lavet smukt håndværksmæssigt job. Vi danskere har gerne den opfattelse, at mange håndværkere har en tårnhøj timepris. Der er derfor mange, som bruger ufaglært hjælp for at spare lidt penge. Det kan ofte resultere i at blive dyrere på den lange bane, såfremt hele arbejdet skal laves igen som et resultat af utilstrækkelig erfaring fra den klamphugger, som udfører opgaven. Danske isoleringsfirmaer arbejder løbende på at stoppe den opfattelse og for at få folk til ene at bruge godkendte fagfolk, når en efterisoleringsopgave skal løses. Det behøver i praksis ikke at koste en bondegård at få en dygtig isoleringsmand til at udføre isoleringsopgaven. Vores tilknyttede partnere kan udføre alle opgaver. De foreslår den rigtige løsning hver gang. Isoleringsfirmaerne i Frederikssund hjælper gerne med alt f.ex. forbehandling og oprydning. Ingen opgaver er for små og ingen er for stor. Enhver kunde er vigtig for vores samarbejdspartnere og de vil altid sikre, at levere et resultat de kan garantere for.

 

Få gratis 3 gode VVS tilbud

Posted by Erik Olsen on February 3, 2017 at 8:20 AM Comments comments (0)

Vi har samlet en stribe VVS specialister i Danmarkpå alle de områder som vvs-faget omfatter og du bliver derfor kun kontaktet af vvs-installatører med bred kompetence på præcis det felt, som din vvs-opgave hører til. Når vi har modtaget din opgave, udvælger vi tre vvs-virksomheder. Inden for 48 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel afgivelse af et friskt tilbud. Med vores unikke onlinesystem, finder du lettere den helt rigtige blikkenslager til din opgave. Du slipper på denne måde selv for at skulle bruge din værdifulde tid på at finde kvalificeret vvs-assistance.

 

Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på vvs-arbejde fra kompetente vvs-firmaer. Når du har en opgave, der nødvendiggør en fagmand, så sørg altid for at få flere tilbud på problemet. Det råder vi til idet de enkelte installatører kan have meget forskellige priser på forskellige opgaver. F.ex. udfører en ventilationsmontør ligeledes målinger og analyser af klimaforhold. Husk også at studere vvs installatørernes anbefalinger og undersøg også gerne, at firmaet ikke er helt friskt men har nogle år på bagen og som følge deraf har bred erfaring med vvs-arbejde.

VVS arbejde behøver ikke nødvendigvis at koste en bondegård (selvom det er på regning) og måske kan dit problem ordnes af en lokal blikkenslager på kort tid. En vvs-montør beskæftiger sig med at montere og efterse facader og tage i metal, pumper og installation af rør. En del vvs-montører er udelukkende beskæftiget med forskelligt installationsarbejde, for eksempel i beboelsesejendomme, industri og institutioner. Ventilationsmontører udskærer tyndplader og tilpasser rør til airconditionanlæg. De monterer og justerer anlæg med nødvendig styring og automatik. En ventilationsmontør laver ligeledes målinger og analyser af klimastatus.Udfyld onlineformularen på mindre end 5 minutter i dag!

Få 3 billige tilbud på boligadvokat

Posted by Erik Olsen on November 28, 2016 at 3:20 PM Comments comments (0)

Er du i gang med at købe eller sælge bolig så kan det ofte være en rigtig god idé, at du kontakter en dygtig boligadvokat i din kommune. Ejendomsmæglere har ikke det allerbedste ry og det er muligvis ikke helt uden grund. Mange forbrugere har i tidens løb været utilfredse med mægleren ved køb af hus. Heldigvis har du mulighed for at klage til Klagenævnet for Ejendomsmæglere, som er et uafhængigt nævn, som behandler klager fra kunder over ejendomsmæglere.

I 2015 behandlede organet samlet 159 klager, og 72 klagere fik medhold i deres sag. Det kan altså godt betale sig at indgive en klage, hvis man ikke er tilfreds med den købsproces man har oplevet. Utilfredshed med sagsbehandlingen er nummer et på statistikken i 2015 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen findes i denne kategori.

At der klages over gennemførelsen af et boligsalg kan ikke overraske nogen. Erfaren køberrådgivning er central i enhver bolighandel. Den bedste køberrådgivning får man fra grundige boligadvokater, der er vant til at tænke juridisk.

Det er eksempelvis en typisk misforståelse, at ejendomsmægleren bistår hvis køberen opdager fejl eller mangler ved huset efter at købet er afsluttet. Det er netop her en boligadvokat kan være praktisk. Her er et område med, hvornår du kan få brug forboligadvokat assistance. Du har just købt en villa men er usikker på, hvorvidt mægleren har lavet en fejl. Kan du eventuelt gøre krav gældende mod mægleren og i så fald hvilke krav? Et godt råd er at anmode om skriftlig redegørelse fra ejendomsmægleren og efterfølgende gennemlæse alle papirer nøje for bl.a. at finde ud af om mægleren kan holdes ansvarlig i tilfælde af, at han har begået fejl.

Det kan være svært at finde en faglærd boligadvokat i din kommune. Løsningen er at besøge en af nettets gratis online tjenester for eksempel 3advokattilbud.dk. Her kan du gratis og hurtigt få 2-3 tilbud fra grundige boligadvokater, der er interesseret i at løse din advokatsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller anden form for hjælp som en boligadvokat tilbyder.

Du udfylder blot online skemaet på mindre end 3 minutter og angiver, hvorfor du har behov for en boligadvokat. Inden for to dage modtager du seriøse tilbud på boligopgaven fra tre godkendte boligadvokater nær dig. Du afgør selv, hvilket af de tilsendte henvendelser du vil gøre brug af.

Er der ikke nogle af tilbuddene, du finder interessante, så må du selvfølgelig gerne sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er som allerede nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive lettere. Samtidig kan du spare hele 40 pct på advokatregningen.

Boligadvokaterne i dit område er i konkurrence om din boligsag og dermed er du sikret, at du får nogle lokale tilbud. Brug den enkle løsning og få 3 tilbud i dag!

 

 

 

3 tilbud på flyttefirma- gratis

Posted by Erik Olsen on June 22, 2016 at 8:50 AM Comments comments (0)

Det behøver ikke at være svært at finde en kvalitetssikret billig flyttemand. På onlineportalen Billig-flyttemand.dk kan du - gratis og uforpligtende - få tre seriøse tilbud fra lokale seriøse flyttemænd, der gerne vil byde på din flytteopgave. Du skal bare udfylde formularen online på fire minutter og herefter modtager du 2-3 konkurrencedygtige tilbud fra erfarne flyttefirmaer i Århus - og det er som før nævnt gratis at indhente tilbud denne vej. Hvis du har behov for opmagasinering af dine møbler i en periode så yder nogle flyttefirmaer netop denne hjælp. Dine ejendele bliver oplagret på et lagerhotel i tempererede, støvfri rum med vagt og alle møbler er naturligvis forsikret. Hvis du har bestemt dig for at pakke selv, bør du huske, at forsikringen kun gælder for ydre skader. Det er vigtigt, at du spørger dit forsikringsselskab, om din egen forsikring dækker skader på flyttelæs, der er oplagret. Opmagasinering på et lagerhotel koster fra 200,- kr pr måned afhængig af, hvor stort et rum du behøver. På webportalen Billig-flyttemand.dk kan du komme i kontakt med transportfirmaer, som kan hjælpe dig med fjernelse og transport af alt fra ejendele til møbler. Uanset om du er ved at flytte meget eller lidt, fra lejlighed til villa, er der altid mange flyttefirmaer, som er klar til at hjælpe dig.

 

Find den bedste og billigste flyttemand:

 

 • Indhent tre gratis tilbud fra fx Billig-flyttemand.dk
 • Få alle 3 tilbud på skrift.
 • Tjek hvad der er inkluderet i de enkelte tilbud.
 • Undersøg antallet af flyttekasser, der er inkluderet.
 • Check om kasserne bliver leveret, eller du selv skal afhente dem.
 • Undersøg om det koster en bøde at returnere kasserne for sent.
 • Undersøg om både transport og ejendele er forsikret.
 • Klag mundtligt straks til firmaet, hvis du er utilfreds.
 • Læs om mulighederne for at klage på Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk
 • Læs om erstatningsansvar for flytteforretninger, som er medlem af Dansk Møbeltransport Forening på www.flytning-dmf.dk

 

 

 


Få 3 billige tilbud på havemand

Posted by Erik Olsen on June 15, 2016 at 11:20 AM Comments comments (0)

Har du brug for en anlægsgartner? Vi skaffer dig gratis og enkelt tre attraktive tilbud fra reelle gartnere tæt på dig. Du kan nemt og hurtigt få en seriøs gartner nær dig via vores danske portal på Billig-gartner.dk. Vi har samlet et netværk af effektive anlægsgartnere fra hele landet, så du gratis og nemt kan indhente tre konkurrencedygtige tilbud uden selv at skulle ud at bruge ressourcer på at finde gartnere tæt på dig. Brug os som din let genvej til at få en effektiv havemand. Så snart du har indtastet din anlægsgartneropgave, udpeger vores konsulenter tre anlægsgartnere, som harmonerer med dine ønsker og på under to dage bliver du kontaktet og modtage billige tilbud. Både firmaer og private kan få brug for en havemand til anlæggelse og vedligeholdelse af græsplæner og andre grønne områder. Vi kan hjælpe dig med enkelt og hurtigt få et godt tilbud på netop din opgave. Snart skelnes der næsten ikke mellem en gartner og en anlægsgartner. En anlægsgartner har typisk speciale i anlægsteknik, hvor en gartner ofte har speciale i plejeteknik og vedligeholdelse af grønne områder. Har du brug for en fast havemand til at feje blade, pleje græsset, træfældning eller rydde sne? Har du brug for en anlægsgartner, der kan guide om renovering af en have og udforme en haveplan? Eller skal du måske have fældet det gamle valnøddetræ tæt ved dit skrøbelige drivhus uden at pulverisere noget eller skal du bruge en topkapning? Uanset opgavens slags kan du finde en grundig gartner til jobbet via Billig-gartner.dk. Vi har stor fokus på kvalitet, og ønsker at du skal få en fantastisk oplevelse med det firma, du beslutter dig for. Vi sikrer derfor kontinuerligt, at vores firmaer er seriøse, og det er selvfølgelig en betingelse, at de er CVR-registrerede. En havemand kan assistere dig med at etablere bede eller ændring af nuværende haver. Noget af jobbet omhandler lægning af fliser på trapper. Endvidere kan havemænd etablere vand i haven i form af f.ex. springvand. Før du udser dig en anlægsgartner, er der en række ting, du bør tage med i dine overvejelser. Fx kan du tænke over hvilken slags fliser, du ønsker lagt på havestien? Har du eksempler fra blade eller egne tegninger, du kan vise gartneren? Husk også, at det meste gartnerarbejde er udendørs, og at det danske klima ofte forhindrer arbejde på visse perioder. Sørg derfor for at være ude i god tid, så arbejdet kan begynde, når solen titter frem.

Spar op til 20% på en maler

Posted by Erik Olsen on May 17, 2016 at 7:15 AM Comments comments (0)

Er det på tide at få malet? På websitet Malertilbud.nu kan du fuldstændigt gratis og nemt få 3 skarpe malertilbud fra lokale erfarne malere i dit nabolag, som gerne vil løse din maleropgave. Det eneste du skal gøre er at opdatere skemaet online med informationer om, hvad og hvor meget du skal have malet. Jo mere detaljeret du forklarer opgaven jo mere præcise og billige malertilbud vil du få tilsendt. Når du har indtastet opgaven i online formularen og indsendt den, bliver opgaven gennemgået og eventuelle fejl ordnet. Derefter sendes maleropgaven ud til vores tilknyttede firmaer i Næstved. De tre malerfirmaer, der reagerer først, får lov at afgive bud på opgaven og tilsendes derefter dine kontaktoplysninger så malerne kan kontakte dig og evt. blive enige om, hvornår det passer dig, at de kan se på opgaven. Såfremt det er en simpel opgave som f.ex. at male en fraflyttet 3-værelses lejlighed hvid, får du sikkert en pris med det samme. Det er gratis og let at oprette en opgave og det står dig frit for, om du vil sige ja tak til et af tilbuddene. Malerarbejde behøver ikke nødvendigvis at koste en herregård (også når det er på regning) og du vil muligvis blive overrasket over, hvor billigt det bliver. Når du har fået tilbud fra alle 3 malerfirmaer, skal du til at vælge mellem dem. Først bør du gå alle tilbud igennem og kontrollere, at alle omkostninger er inkluderet og tilbuddet derfor er det samlede tilbud på den totale pris. Det er endvidere klogt at indhente malermesternes referencer og undersøge om de har de nødvendige uddannelser og er omfattet af en garantiordning. Vær opmærksom på, at virksomhederne på deres website normalt vil vise de gode referencer og skjule de dårlige. Du vil som sagt få 2-3 tilbud fra de mest erfarne malere i Odense som du frit kan sige ja eller nej til - det er som omtalt aldeles gratis og let. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har bred erfaring, så vi kan stå inde for vores løfte om den grundige kvalitet, den rigtige pris og til tiden! Maleropgaver for eksempel: fraflytning af lejlighed, udvendigt murværk, garage i træ, plankeværk og tage.


Rss_feed