Faa 3 tilbud

Click here to edit subtitle

Blog

Få 3 gratis murer tilbud

Posted by Erik Olsen on October 16, 2017 at 7:50 AM

Er du klar til at påbegynde et byggeprojekt? En ny garage, skur, udvidelse eller et nyt værelse i hjemmet? Så kan vores partnere hjælpe dig. Find nemmere den rigtige tømrermester til jobbet ved at give den i udbud. Sådan kan du - gratis og hurtigt - få 2-3 lokale tilbud fra Billighaandvaerker.dk´s firmaer i dit nabolag.

Tømrermestrene laver alt indendørs tømrer- og snedkerarbejde i din bolig for eksempel trapper, døre og tag. Vores virksomheder har bred erfaring og kan påtage sig det arbejde, du ønsker. Arbejdet finder sted i nært samarbejde med dig som kunde og derfor er du orienteret om, hvad der bør ordnes, hvor meget som er blevet gjort og sidst men ikke mindst - omkostninger og tidsforbrug.

Der er forskel på tømrere og snedkere.Tømrere klarer hovedsageligt jobs på og i bygninger (f.eks. møbler, døre og trapper) og arbejder med store emner som for eks. planker, brædder og plader. Snedkere opererer helst ikke på andre lokationer, men ofte på et snedkerværksted og arbejder med mere detaljeret træarbejde som for eksempel møbler og inventar.

Når du har fået 3 konkurrencedygtige tilbud fra kompetente tømrere, skal man bede dem om at komme forbi så I kan gennemgå problemet i detaljer og tømrerfirmaet kan skabe sig et overblik over problemets omfang. På denne måde kan du få et præcist tilbud og samtidig skabe et forhold til den potentielle tømrer. Dette møde er derudover en passende mulighed for at diskutere løsninger, materialevalg mm.

Når du skal i gang med at vælge imellem de forskellige tilbud så sørg for, at alle omkostninger er medtaget og aftalt. Det er også vigtigt at tjekke tømrernes referencer men du skal være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider kun offentliggør de gode referencer mens de gemmer de mindre gode. Få 3 murertilbud i Odsherred - gratis og uforpligtende!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments